Onze wijnen

Voor de verfijnde horeca en de echte wijn liefhebber. Onze specialiteit : Wijnen uit Italië!
Particulieren kunnen de wijnen bestellen via: cart www.neusvoorwijn.nl en cart www.123wijnbestellen.nl

​Claassen wijn import heeft met kennis van zaken en lokale expertise in de diverse Europese wijn gebieden een select aantal wijnhuizen in haar programma.

Veelal kleine tot middelgrote wijngaarden waar er nog aandacht is voor het ambacht, de traditie en men vooral alles weet over smaakbeleving. Onze wijn partners zijn gevestigd in geheel Europa, allemaal authentieke familie bedrijven. Tijdens de wijn inkoop activiteiten van Claassen Wijnimport bepalen we vaak met de eigenaar aan zijn keuken tafel onze selectie die we exclusief aan u aanbieden.

Claassen levert alle wijnen vanuit haar eigen locatie in Didam (Gelderland).

De lijnen met onze leveranciers zijn kort en rechtsreeks. Zodoende bent u altijd verzekerd van een stipte levering en kunnen in overleg ook speciale wensen worden ingevuld. Denk daarbij aan bijzondere evenementen of eigen label voor de huiswijn binnen uw horeca onderneming.

Bezorging binnen onze regio wordt geheel in eigen beheer verzorgd. Van rood, wit, rosé tot geweldige dessertwijnen, u zegt het en wij ontzorgen u in de wijnbehoeften.

Meer informatie over onze exclusieve vertegenwoordiging van onze wijnhuizen wordt op aanvraag graag ter beschikking gesteld.

Tevens is het mogelijk om via de info@claassenwijn.nl mail een bestelling te plaatsen.

Loading images...

De wijnhuizen die wij onder andere vertegenwoordigen

 • First Image
 • Second Image
 • Third Image
 • Forth Image
 • Fifth Image
 • Sixth Image
 • First Image

  Los Espinos( Chili )

  Espinos y Cardos staat bekend om haar Los Espinos wijn serie. Er wordt gewerkt met premium druivensoorten. Het uitstekende klimaat in Central Valley zorgt bijna elk jaar voor een perfecte vintage. De wijnmakers van Espinos zijn trots op hun vakmanschap die elke wijnliefhebber weet te waarderen.

 • Second Image

  Champagne Gardet( Frankrijk )

  Het huis Gardet kent haar oorsprong in Epernay, in het Franse Champagne gebied, toen laat 19 e eeuw Charles Gardet begon met het ambacht van champagne maken.

  In 1930 verplaatste zijn zoon het bedrijf naar Chigny les Roses, nog steeds in de Champagne streek om uit te groeien tot een van de betere Champagne huizen van Frankrijk. Afnemers zijn bekende internationale hotels en luchtvaartmaatschappijen.

 • Third Image

  San Rustico( Italië )

  San Rustico is sinds 1870 gevestigd in de Valpolicella regio. Een traditiegetrouw wijnhuis wat wordt geleid door de broers Marco en Enrico Campagnola. Ze volgen persoonlijk elk stadium van het wijnmaken.

 • Fourth Image

  Colesel( Italië )

  Colesel Spumanti, is een familie bedrijf dat zich uitsluitend heeft toegelegd om de allerbeste Prosecco’s in diverse varianten te maken. Wij garanderen u een sublieme kwaliteit in Prosecco. Door de aandacht voor bodem, wijnstok, en wijnmaken bevelen wij u Colesel van harte bij u aan.

 • Fifth Image

  Castillo del Moro( Spanje )

  Castillo del Moro is gevestigd in de regio La Mancha, een modern wijn huis waar men traditionele druivenrassen uitstekend weet te combineren met internationale soorten als Syrah en Sauvignon.

 • Sixth Image

  Franco Francesco( Italië )

  Casa Vinicola Franco Francesco vindt zijn oorsprong in 1933 en is gelegen in het hart van Piemonte streek, de druiven worden net als vroeger nog steeds handmatig geoogst. In een panoramische omgeving wordt door de derde generatie nog steeds met veel liefde en passie gewerkt aan wijn van een bijzondere kwaliteit.